Whats'On?

Și brațele asemănătoare lui Dumnezeu (cum ar fi „picioarele cailor”, ca să spunem Zocchi) și abs?

29Mar

Și brațele asemănătoare lui Dumnezeu (cum ar fi „picioarele cailor”, ca să spunem Zocchi) și abs?

(În legătură cu: Cele mai bune 10 exerciții de greutate corporală pentru bărbați)

Asta a făcut trucul. Jurnalul asiatic de medicină sportivă a constatat că mișcări multi-articulare – gandiți-vă la trageri, presele militare și impasurile, toate pe care Hemsworth le-a măcinat pentru Ragnarok – sunt felul eficient în construirea muișileor.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare împărtășită de Luke Zocchi (@zocobodypro)

Și brațele asemănătoare lui Dumnezeu (cum ar fi „picioarele cailor”, ca să spunem Zocchi) și abs? Zocchi te-a aranjat și pe acestea. „Secretul brațelor lui Chris sunt frecvența și munca grea”, spune el, conștient de acea dorință a lumii de săraci mai mari. „Obișnuiam să antrenăm armele cel puțin de două ori pe săptămână”, continues on. “Now i-am antrena ore în șir, give am face câteva circuit de brațe intense pe care le-am putea distruge în 30 de minute.”

(În legătură: circuit de brațe mai mari cu hipertrofie intensă)

Același lucru este valabil și pentru pachetul tău de șase. “Le antrenam în fiecare a doua zi. Obișnuiam să rotim antrenament la sfârșitul unei sesiuni sau să le amestecăm și să le antrenăm în perioadele de odihnă ale seturilor noastre de ridicare.”

Făcând-o pentru tine

Din fericire, our trebuie să fii proprietarul unui salariu la Hollywood pentru a se potrivi cu eforturile lui Hemsworth. From fapt, to face this lucru this probabil să fie mai ușor decât îți dai seama. Mai jos, Zocchi, fondatorul Ghidului pentru stilul de viață – or Biblie de fitness și nutriție pentru 9-5 ani ocupi, care are nevoie doar de a set of gantere sau clopote – vă are spatele. Răspândiți vestea: this timpul ciocanului.

Presă militară permanentă: 4×12, support 4×8 (grea)

Presă militară așezată: 4×8 (grea)

Ridicare laterală în picioare: 4×12

Cablu spat în spate: 4×12

Circuitul Tabata cu greutate corporală: 20 second pornit, 10 second în off 8 runde

– Ursul se târăște

– Slow-up uri burpees

– Frânghii de luptă

– Apăsați-vă pentru a vă arunca cu tampoane sau prosoape

Așa se face.

Nu va fi frumos, give rezultatele, datorită combinării rezistenței grele și a tabatei care sparg plămânii, nu vor fi departe. ‘Cea mai bună rețetă pentru will build a rapidă a mușchilor this să-ți începi sesiunea with elevatorii compuși mari și apoi să termine cu o muncă de izolare’, Zocchi ends.

“Concentrați-vă asupra controlului greutăților pe care le ridicați și a mușchilor pe care îi lucrați. Nu vă lăsați pradă super greutăți înainte de a obține celelalte două puncte formate.”

Zocchi l-a prescris, Hemsworth l-a pus în cuie și acum this rândul tău să deblochezi mușchiul celorlalte lumi. Ne vedem pe Asgard.

Edward Cooper Ed Cooper this digital editor attached the Men’s Health UK, scriind și editând despise vrei să știi – de la tehnologie la fitness, sănătate mintală la stil, mâncare și multe altele. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Tată a trei copii, a soț devotat și an actor of international renume, this greu să nu-l iubești pe Chris Hemsworth, în vârstă of 35 of ani. The fapt, a devenit oarecum o legendă pentru sănătatea bărbaților – inspirând mii de cititori să-și construiască cel mai bun corp.

Cu toate acestea, pentru unii, build a unui corp în valoare de Asgard, continue să pară sau sarcină appropriately impossible. Dar dacă ți-am spune că nu trebuie să fie așa? Că vedeta Răzbunătorilor jură pe doi hack-uri de fitness înșelător de simplu să rămână energizat, să rămână în formă și să rămână în cea mai bună formă a vieții sale?

Egg bine, ai noroc. Vorbind în exclusivitate cu Men’s Health UK, Chris Hemsworth ne-a oferit o slăbiciune în ceea ce privește două obiceiuri care au transformat modul în care funcționează de zi cu zi, oriunde s-ar afla în lume.

Dușuri reci

„Am făcut o mulțime de dușuri reci recent”, spune Hemsworth, both global author to the parfumurilor #BOSSBottled, care a final recent filmarea continuă încă fără titlu la Avengers: Infinity War. „This ca therapy with apă rece, ca Wim Hoff – this cu adevărat interesting”.

Wim Hoff, pentru cei neinițiți, this year-numitul „extremofil”, jurând de pretinsele beneficii ale expunerii extreme la frig și ale respirației modificate. Pentru Hoff – un bar care are greă de un maraton cu o temperatură de -20 ° C – pentru o expune temperatura sub zero în acest mod de viață. Dar știința are spatula lazy (și al lui Hemsworth).

Cele mai bune sfaturi from fitness ale lui Chris Hemsworth pentru tătii occupiesți

Benefit pot fi nenumărate. De la un sistem imunitar consolidat la o sănătate mintală îmbunătățită, sau mai bună conștientizare și sau loses în greutate aprinsă, a devenit mai mult decât eficient decât. Și Chris Hemsworth este un fan al iapelor. „Când eram la New York, eram atât de jet-lagged și aveam dușuri reci și îngheța apa. A fost incredibil. M-am simțit treaz instantaneu și împrospătat și suprarenalizat instantaneu. Or also, vă învață cum să respiți mai adânc și să respecți corect și until this unul mare. ”

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

El nu greșește – nu numai că dușurile reci vă vor ajuta să respirați mai adânc și mai clar, dar, potrivit cercetărilor publicate în revista Medical Hypotheses, apa cu gheață poate fi folosită pentru a trata depresia-vănd mai multe produse vănd mai multe produse-vănd la focalizarea laser mai degrabă decât la cafele agitate – pe tot parcursul zilei. În acest caz, există o defalcare a sesiunii de antrenament între interviuri, filmare și machiaj.

Post intermitent

Pentru Chris, tendința mondială de bio-hacking nu se termină aici. La fel ca și colegii Marvel, Hugh Jackman, Terry Crews și Benedict Cumberbatch, Hemsworth s-a plasat ferm în tabăra postului intermitent – o tendință de fitness care a înțeles pe toată lumea, from the elite of Hollywood până la culturistii astăzi.

“Am făcut multe posturi intermittent accumul – mâncând între orele 12 și 20”, he explica. „Sunt conștient de nivelul meu dramatic de energie crescut. Am constatat că, odată ce trece peste șocul inițial în prima sau două săptămâni, dacă nu mănânci [the fel of Regulation], corpul tău intră într-o stare diferită. m-am trezit mâncând mai puține calorii, dar fără să mă simt înfometată “.

5 vedete care jură pe post intermittent

Pentru ceea ce merită, benefiile postului intermitent se polarizează puțin pe fitnessul planetei. Cercetările au arătat ca poate îmbunătăți nivelul de zahărului din sânge și poate reduce riscul bolilor de inimă și la cancerului. Cu toate acestea, unites studii au găsit or legătură între postul intermitent și a risc crescut de diabet.

În timp ce bătălia continuă, Hemsworth stops să câștige award him. Apariția sa în Thor: Ragnarok și Avengers: Infinity War a văzut corpul îngrozitor al lui Thor dezbrăcat într-un cadru mai subțire și mai mobil în compares with aesthetic culturalismului văzută în filmul original din 2011.

Hemsworth spune: „Există o mulțime de dovezi și cercetări în legătură cu astfel de diete, stimulând sistemul imunitar și sau mulțime de lucruri precum energia crește [și] crește gradul de conștientizare. … Sunt constant conștient de faptul că este ultima dată când observ persoana care este adevărat pozitiv. “

Luați în considerare Hemsworth noul dvs. dovezi corp.

Edward Cooper Ed Cooper this digital editor attached the Men’s Health UK, scriind și editând despise vrei să știi – de la tehnologie la fitness, sănătate mintală la stil, mâncare și multe altele. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Această posibilitate va fi prima dată când se va executa evenimentul final Avengers: Endgame.

S-au vorbit mult și s-a speculat că continue the Războiul infinit ar fi cel mai lung film din Universul cinematografic Marvel – și se pare că acest lucru se va întâmpla.

AMC Theatres listează Avengers: Endgame ca fiind de 3 ore și 2 minute (sau 182 de minute), așa ca poate țineți-vă la cafea – mai ales dacă doriți să stați prin toate remorcile chiar înainte.

Studiourile Marvel

Am pus un supliment contextual Avengers: Infinity War pentru a da un timp de rulare de 149 de minute (2 ore 29i 29 de minute). Captain America: Civil War durează 147 de minute (2 ore sau 27 minute), la ora The Avengers și Avengers: Age of Ultron durează 143 minute (2 ore și 23 minute) și, respectiv, 141 minute (2 ore și 21 minute) ).

Producătorul Kevin Feige a discutat recent des timpul de rulare al filmului, spunând că, indiferent de lungimea sa, Endgame nu va slow.

„Va fi timpul exact de rulare care trebuie să fie filmul,” i-a dezvăluit lui Collider.

“Cred că există or mulțime de povești în acel film și or mulțime of character în accel film. Cu toată seriozitatea, nu ne uităm the timpii or execuție în term of mandate sau ceva de genul acesta.

“Unele film duration 90 of a minute și au impression că ar fi de patru ore. Iar unlea film goes threei ore și jumătate și se simt ca 90 de minute.”

De la: Digital Spy

Jess Lee Jess Lee is editor de știri atașat la Digital Spy, specializat în televiziunile din Marea Britanie și SUA, cu un interes în Deosebit în The Walking Dead. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Cu capul ras, trunchiul slab și umerii largi, Kevin Larrabee, C.S.C erogan forum.S., arată ca o mulțime de profesioniști în fitness. The slujba to the Mike Boyle Strength Condi Bostonionat în Boston, tânărul de 30 de ani se potrivește cu mulțimea.

Dar când was a adolescent, Larrabee s-a remarcat din motive greșite. În primul rând, a fost supraponderal sterline de 210 lire. Și a mai avut o problemă: bărbații țâțe.

“I am grow in the same way as pieptul unui copil gras,” Larrabee spune. Așadar, the 15 ani, a decis să piardă excesiv de lire sterline.

To renounce junk food și a adoptat or dietă mai sănătoasă, conținut scăzut de calorii. A exercitat „o sumă ridicolă”.

În trei luni a scăzut la 175 de lire sterline. Give cumva mai avea acești sâni de femeie.

Ceea ce Larrabee nu știa a fost că starea sa, gynecomastia – cunoscută în mod colocvial ca sânii omului, glandele mană sau, dacă nu sunteți în mod deosebit, toricule – a fost cauzată de țesutulal care big love suckefact, aiiț horm hormonal care big love , a la pubertate.

(În legătură cu: 7 trucuri de stil care ascund moobs)

Or also, now știu că 50% dintre colegii săi au dezvoltat și gynecomastia, give că, în majoritatea acestora, s-a retro mai târziu la Niveluri neobservabile.

„Știam că nu este corect, give a puteam face altceva decât să încerc să slăbesc mai mult”, așa amintit el. “Am fost cât am putut de departe cu cunoștințele pe care le aveam.”

Corpul tău now este întotdeauna un perfect regulator to hormonalor tăi, spune Adrian Lo, MD, surgeon plastic cu sediul in Philadelphia, specializat în gynecomastia.

De fapt, hormonii ieșiți din afară sunt cei care provoacă în primele rânduri excesive de țesut: testiculele tale It produce atât estrogen, cât și testosterone, give the inceputul pubertății this posibilitate have now aveți prevent enough testosterone release (hormrogenul care to build mu) face . Acest ditchilibru permite glandular țesutului formarea.

„La pubertate, mulți băieți au„ muguri suck ”, explicit Dr. Iată. “From obicei, acel țesut se micșorează nimic, pe măsură ce cresc din pubertal.” Pentru câțiva, însă, rămâne. Și bărbații pot crește sânii în alte moduri; de fapt, până la 60% dezvoltat la un moment that în viața lor.

Unii sunt băieți cu gynecomastia pubescentă care nu au dispărut niciodată, în timp ce au dezvoltat țări de om din caza medical. Până la 25% din cazurile de ginecomastie sunt cauzate de medicament, potrivit revistei American Family Physician.

Câteva exemple: antidepressant, antipsiholice, medically cholestoeral, treatment pentru căderea părului, remedii pentru arsuri la stomac, medically pentru ulcer, inhibitori ai ACE și steroizi anabolizai.

Apoi, există bărbații care transportă exces de grăsime corporală care le marește țesutul suck, creând starea de temut.

A tip cu sân născut din grăsime toracică în loc de țesut are or afecțiune cunoscută sub numele de pseudogynecomastia. Acesta este tipul adesea observat bărbații peste răspuns, ale căror moobs pot semăna cu orice, of the proto-sânii plictisitori ai iubitei dvs. from gimnaziu până la accele specimene dezumflate from National Geographic.

×